Valbeveiliging

Valbeveiliging

Veilig op het dak komen, maar ook veilig blijven werken.
valbeveiliging daken

Wet- en regelgeving schrijft voor dat werkgevers en pandeigenaren, zoals VvE’s, verantwoordelijk en dus verplicht zijn de gelegenheid en middelen te bieden om werkzaamheden op hoogte veilig te kunnen uitvoeren. Dit geldt dus niet alleen voor de dakdekker maar ook onderhoud aan uw airco systemen en afzuiginstallaties die op het dak staan moet veilig uitgevoerd kunnen worden. Wij kunnen met onze vaste leveranciers een degelijk plan opstellen volgens de laatste richtlijnen. Ook voor op maat gemaakte kooiladders monteren om b.v van het ene dak naar het andere dak te komen is voor ons dagelijkse kost.

Referenties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ik werk al jaren samen met de Westlandse Dakcombinatie vanuit mijn functie. Altijd duidelijk, eerlijk en leveren goed werk. Mochten er klachten zijn, dan worden deze vakkundig en kordaat opgepakt en afgehandeld zodat de klant met een tevreden gevoel achter blijft ! Wat mij betreft blijven we voorlopig nog samenwerken.

user MVGM VvE – Klein Beheer

Wij hebben een hele prettige samenwerking met Westlandse Dakcombinatie.
Leveren goed en netjes werk en komen hun afspraken na.

user BP Management – Totaalonderhoud

De Westlandse dakcombinatie heeft meerdere daken van de stichting Florence gerenoveerd of de dakveiligheid in orde gemaakt. De werkzaamheden werden altijd conform afspraak of bestek en in goed overleg afgerond. De directe aanpak en goede afstemming met onze bewoners en beheersorganisatie zijn een absolute meerwaarde gebleken.

user Marcel van Mil

Merken

Wij werken met de volgende merken/bedrijven.

Lekkage? 0174-226821 of

info@westlandsedakcombinatie.nl