Over ons

Westlandse Dakcombinatie

Sinds 2001 werkt de Westlandse dakcombinatie aan verschillende soorten daken in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud.
Westlandse dakcombinatie
We zijn gespecialiseerd in platte bitumineuze daken, maar ook pannen en single daken. Wij werken samen met goede en betrouwbare aannemersbedrijven in de bouw, zoals elektriciens en schilders.

Via ons zult u de goede mensen in uw huis of bedrijf hebben staan voor een goed stuk vakwerk. De volgende dakactiviteiten beheersen wij voor zowel particulieren als bedrijven:

  • Wij doen onze schoenen uit als we bij u binnen stappen
  • Wij hebben alle kennis in huis
  • Wij leveren een hoge kwaliteit
  • Persoonlijk contact

Referenties

Dit is wat klanten over ons zeggen

De Westlandse dakcombinatie heeft meerdere daken van de stichting Florence gerenoveerd of de dakveiligheid in orde gemaakt. De werkzaamheden werden altijd conform afspraak of bestek en in goed overleg afgerond. De directe aanpak en goede afstemming met onze bewoners en beheersorganisatie zijn een absolute meerwaarde gebleken.

user Marcel van Mil

Verschoor heeft grote waardering voor de expertise op het gebied van dak werkzaamheden van de WDC. De servicegerichtheid, het probleemoplossend handelen en de uitstekende klantencontacten die volgen op de opdrachten die ik namens mijn opdrachtgevers mag verstrekken, zijn voor mij waardevol en steeds weer een reden om een beroep op hen te doen.

user Jacqueline Sodenkamp

Merken

Wij werken met de volgende merken/bedrijven.

Lekkage? 0174-226821 of

info@westlandsedakcombinatie.nl