Nieuwbouw

Nieuwbouwdaken

van huizen en bedrijfspanden
westlandse-nieuw-plat-dak

De ervaren monteurs van de Westlandse dakcombinatie zijn ook specialist in nieuwbouwdaken. Gaat het nu om aanbouwen, dakkapellen, woningen, gebouwencomplexen of bedrijfshallen wij hebben er ervaring in.

Aannemers en gebouweigenaren  kunnen bij ons een offerte aanvragen en met ons overleggen om een dak te gaan monteren met de laatste nieuwste materialen.

De Westlandse dakcombinatie verzorgt indien gewenst voor de projecten ook bouwfysische berekening en i.o. met de klant zal er indien nodig een afschotplan gemaakt worden. Voor de daken die mechanisch bevestigd dienen te worden zal er door onze vaste leveranciers een windbelastingberekening gemaakt worden conform de geldende normen, zodat u er zeker van bent dat uw nieuwe dak voldoet aan alle eisen.

Referenties

Dit is wat klanten over ons zeggen

De Westlandse dakcombinatie heeft meerdere daken van de stichting Florence gerenoveerd of de dakveiligheid in orde gemaakt. De werkzaamheden werden altijd conform afspraak of bestek en in goed overleg afgerond. De directe aanpak en goede afstemming met onze bewoners en beheersorganisatie zijn een absolute meerwaarde gebleken.

user Marcel van Mil

Verschoor heeft grote waardering voor de expertise op het gebied van dak werkzaamheden van de WDC. De servicegerichtheid, het probleemoplossend handelen en de uitstekende klantencontacten die volgen op de opdrachten die ik namens mijn opdrachtgevers mag verstrekken, zijn voor mij waardevol en steeds weer een reden om een beroep op hen te doen.

user Jacqueline Sodenkamp

Merken

Wij werken met de volgende merken/bedrijven.

Lekkage? 0174-226821 of

info@westlandsedakcombinatie.nl