Dakrenovatie

Dakrenovatie door de Westlandse Dakcombinatie

Van A tot Z kunnen wij uw dakrenovatie uitvoeren
dakrenovatie westland

Indien er wordt geconstateerd dat uw dak aan een renovatie toe is bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een plat dak van uw woonhuis, bedrijfspand of schuur. Of uw pannendak, uw zinken dakgoten of het lood in uw schoorsteen en/of muur. Wij zullen voor u een offerte maken en indien u wenst alles uit handen nemen. Steigers en afvalstroom daar zult u geen omkijken naar hebben.

Stel de dakrenovatie klus vooral niet te lang uit, het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis. Wordt door de ouderdom van uw dakbedekking ongemerkt de dakconstructie aangetast, dan lopen de kosten flink op.

Wij kunnen u adviseren voor de renovatie:

  • Wat te doen met uw dak?
  • Welke isolatie?
  • Welk type dakpan of dakbedekking?

Een vrijblijvende offerte zult u veel duidelijkheid geven. We geven u uiteraard 10 jaar garantie op de renovatie.

Referenties

Dit is wat klanten over ons zeggen

De Westlandse dakcombinatie heeft meerdere daken van de stichting Florence gerenoveerd of de dakveiligheid in orde gemaakt. De werkzaamheden werden altijd conform afspraak of bestek en in goed overleg afgerond. De directe aanpak en goede afstemming met onze bewoners en beheersorganisatie zijn een absolute meerwaarde gebleken.

user Marcel van Mil

Verschoor heeft grote waardering voor de expertise op het gebied van dak werkzaamheden van de WDC. De servicegerichtheid, het probleemoplossend handelen en de uitstekende klantencontacten die volgen op de opdrachten die ik namens mijn opdrachtgevers mag verstrekken, zijn voor mij waardevol en steeds weer een reden om een beroep op hen te doen.

user Jacqueline Sodenkamp

Merken

Wij werken met de volgende merken/bedrijven.

Lekkage? 0174-226821 of

info@westlandsedakcombinatie.nl