Dakonderhoud

Dakinspectie en onderhoud

Verleng de duurzaamheid van uw dak
lekkage-dak-westland

Indien u wenst kunnen wij een dakinspectie uitvoeren. Alle dak details op uw dak worden grondig bekeken en zult u horen of het dak toe is aan een renovatie of dat het nog mee kan. In de meeste gevallen kan je met jaarlijks dakonderhoud de levensduur van uw dak vergroten. N.a.v onze inspectie zult u een rapport ontvangen.

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak dus regelmatig onderhoud nodig. Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.

U moet hierbij denken aan het volgende:

  • Dakranden, aansluitingen op dakrandprofielen etc. controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.
  • Aansluitingen van dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.
  • Controleren op beschadigingen, scheuren, blazen en / of  andere duidelijke gebreken.
  • Naadverbindingen controleren en waar nodig repareren.
  • Het schoonvegen van de daken en het vuil afvoeren.

Dak onderhoud kunt u laten uitvoeren op regiebasis of op contractbasis. Op contractbasis komen wij elke jaar langs in dezelfde periode en voeren al deze werkzaamheden uit. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw dak. Voor informatie en prijzen kunt u tijdens kantooruren bellen met ons bedrijf.

Referenties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ik werk al jaren samen met de Westlandse Dakcombinatie vanuit mijn functie. Altijd duidelijk, eerlijk en leveren goed werk. Mochten er klachten zijn, dan worden deze vakkundig en kordaat opgepakt en afgehandeld zodat de klant met een tevreden gevoel achter blijft ! Wat mij betreft blijven we voorlopig nog samenwerken.

user MVGM VvE – Klein Beheer

Wij hebben een hele prettige samenwerking met Westlandse Dakcombinatie.
Leveren goed en netjes werk en komen hun afspraken na.

user BP Management – Totaalonderhoud

De Westlandse dakcombinatie heeft meerdere daken van de stichting Florence gerenoveerd of de dakveiligheid in orde gemaakt. De werkzaamheden werden altijd conform afspraak of bestek en in goed overleg afgerond. De directe aanpak en goede afstemming met onze bewoners en beheersorganisatie zijn een absolute meerwaarde gebleken.

user Marcel van Mil

Merken

Wij werken met de volgende merken/bedrijven.

Lekkage? 0174-226821 of

info@westlandsedakcombinatie.nl